[mk_page_section bg_image=”https://www.asrtotaal.nl/cms/wp-content/uploads/2013/06/DSC07338-2.jpg” bg_position=”center top” bg_stretch=”true” min_height=”150″ padding_top=”90″ padding_bottom=”30″ el_class=”titelbalk” sidebar=”sidebar-1″][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][mk_fancy_title tag_name=”h1″ size=”22″ font_weight=”900″ txt_transform=”uppercase” font_family=”none” responsive_align=”left” el_class=”pagina-titel”]Asbest verwijderen particulier[/mk_fancy_title][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section bg_position=”center top” bg_stretch=”true” min_height=”20″ padding_top=”0″ padding_bottom=”0″ el_class=”titelbalk” sidebar=”sidebar-1″][vc_column][/vc_column][/mk_page_section][vc_row css=”.vc_custom_1597662192806{margin-top: 50px !important;margin-bottom: 40px !important;}”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1619028773264{margin-bottom: 0px !important;}”]Decennia lang werd asbest als ideale grondstof gezien. Een natuurproduct, dat alleen maar tal van voordelen leek te hebben. zo is het onder andere slijtvast, oersterk, brandwerend, isolerend en nog goedkoop ook. Het werd dan ook overal voor gebruikt. Bij de bouw van huizen en kantoren, maar ook bij het produceren van alledaagse gebruiksvoorwerpen als plantenbakken en warmhoudplaatjes voor onder het stoofpannetje.

Vandaag de dag is het verboden om asbest te produceren, bewerken en te verhandelen. Bezit uw vastgoed asbesthoudende materialen, dan bent u als particulier bij een renovatie vaak verplicht deze te verwijderen. Het is een feit dat in ca 80% van al het vastgoed, gebouwd voor 1994, asbest zit.

Asbest wilt u als particulier conform de wet en regelgeving laten verwijderen. Echter dienen hierbij efficiency en kosten besparing tevens in het totale plaatje mee te worden genomen. ASR totaal uit Obdam heeft zich door jarenlange ervaring het asbest saneren eigen gemaakt. Wij vertellen u niet wat u allemaal moet, maar geven u een onafhankelijk en kostenbesparend advies over de asbestverwijdering voor particulieren. Tevens verwijderen wij uw asbest snel, conform de eisen en tegen een eerlijke prijs.


Bekijk ook eens asbestverwijdering Alkmaar, asbestverwijdering Hoorn, asbestsanering Noord Hollandasbestsanering Haarlem, asbestverwijdering Purmerend, asbestinventarisatie en asbestsanering Amsterdam.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud