[mk_page_section bg_image=”https://www.asrtotaal.nl/cms/wp-content/uploads/2013/06/DSC07338-2.jpg” bg_position=”center top” bg_stretch=”true” min_height=”150″ padding_top=”90″ padding_bottom=”30″ el_class=”titelbalk” sidebar=”sidebar-1″][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][mk_fancy_title tag_name=”h1″ size=”22″ font_weight=”900″ txt_transform=”uppercase” font_family=”none” responsive_align=”left” el_class=”pagina-titel”]Asbestverwijdering Alkmaar[/mk_fancy_title][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section bg_position=”center top” bg_stretch=”true” min_height=”20″ padding_top=”0″ padding_bottom=”0″ el_class=”titelbalk” sidebar=”sidebar-1″][vc_column][/vc_column][/mk_page_section][vc_row css=”.vc_custom_1597662192806{margin-top: 50px !important;margin-bottom: 40px !important;}”][vc_column][vc_column_text]Decennia lang werd asbest als ideale grondstof gezien. Een natuurproduct, dat alleen maar tal van voordelen leek te hebben. zo is het onder andere slijtvast, oersterk, brandwerend, isolerend en nog goedkoop ook. Het werd dan ook overal voor gebruikt. Bij de bouw van huizen en kantoren, maar ook bij het produceren van alledaagse gebruiksvoorwerpen als plantenbakken en warmhoudplaatjes voor onder het stoofpannetje.

Vandaag de dag is het verboden om asbest te produceren, bewerken en te verhandelen. Bezit uw vastgoed in Alkmaar asbesthoudende materialen, dan bent u bij een renovatie vaak verplicht deze te verwijderen. Het is een feit dat in ca 80% van al het vastgoed, gebouwd voor 1994, asbest zit.

Asbest wilt u als opdrachtgever conform de wet en regelgeving laten verwijderen. Echter dienen hierbij efficiency en kosten besparing tevens in het totale plaatje mee te worden genomen. ASR totaal uit Alkmaar heeft zich door jarenlange ervaring het asbest saneren eigen gemaakt. Wij vertellen u niet wat u allemaal moet, maar geven u een onafhankelijk en kostenbesparend advies over de asbestverwijdering in Alkmaar. Tevens verwijderen wij uw asbest in Alkmaar snel, conform de eisen en tegen een eerlijke prijs.

Bekijk ook eens asbestsanering Amsterdam, asbestverwijdering Hoorn, asbestsanering Utrecht, asbestinventarisatieasbestverwijdering Zaandam en asbestsanering Noord Holland.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud