Asbestverwijdering

Decennia lang werd asbest als ideale grondstof gezien. Een natuurproduct, dat alleen maar tal van voordelen leek te hebben. zo is het onder andere slijtvast, oersterk, brandwerend, isolerend en nog goedkoop ook. Het werd dan ook overal voor gebruikt. Bij de bouw van huizen en kantoren, maar ook bij het produceren van alledaagse gebruiksvoorwerpen als plantenbakken en warmhoudplaatjes voor onder het stoofpannetje.

Asbest verwijderen & asbestsanering

Vandaag de dag is het verboden om asbest te produceren, bewerken en te verhandelen. Bezit uw vastgoed asbesthoudende materialen, dan bent u bij een renovatie of verbouwing vaak verplicht het asbest te verwijderen. Het is een feit dat in ca 80% van al het vastgoed, gebouwd voor 1994, asbest zit.

Asbest wilt u als opdrachtgever conform de wet en regelgeving laten verwijderen. Echter dienen hierbij efficiency en kosten besparing tevens in het totale plaatje mee te worden genomen. ASR totaal heeft zich door jarenlange ervaring het asbest saneren eigen gemaakt. Wij vertellen u niet wat u allemaal moet, maar geven u een onafhankelijk en kostenbesparend advies over de asbestverwijdering. Tevens verwijderen wij uw asbest snel, conform de eisen en tegen een eerlijke prijs.

contact via whatsapp