Diensten van ASR Totaal

Asbestverwijdering

Decennia lang werd asbest als ideale grondstof gezien. Een natuurproduct, dat alleen maar tal van voordelen leek te hebben. Zo is het onder andere slijtvast, oersterk, brandwerend, isolerend en nog goedkoop ook.

Het werd dan ook overal voor gebruikt. Bij de bouw van huizen, kantoren, productie van alledaagse gebruiksvoorwerpen als plantenbakken en warmhoudplaatjes voor onder het stoofpannetje.

Asbest wilt u als opdrachtgever conform de wet en regelgeving laten verwijderen. Echter dienen hierbij efficiency en kostenbesparing tevens in het totale plaatje mee te worden genomen.

ASR totaal heeft zich door jarenlange ervaring het asbest saneren eigen gemaakt. Wij vertellen u niet wat u allemaal moet, maar geven u een onafhankelijk en kostenbesparend advies over de asbestverwijdering. Tevens verwijderen wij uw asbest snel, conform de eisen en tegen een eerlijke prijs.

Sloopwerkzaamheden

Slopen is niet meer met grof geweld een gebouw neerhalen. De afgelopen 10 jaar hebben we gekeken naar circulaire mogelijkheden . Zo ligt er aan ieder sloopproject een gedetailleerd plan inclusief gedegen calculatie en werkvoorbereiding ten grondslag.

We kijken onder andere naar de vrij te komen materialen en of deze nog hergebruikt kunnen worden. Tevens zijn de veiligheidsaspecten en een minimale overlast naar omwonenden van groot belang.

Wij nemen uw hele sloopproject uit handen. Waaronder het afsluiten van nutsvoorzieningen, het doen van asbest en bodem onderzoeken, verzorging van meldingen, informeren van betrokkenen tot en met het bouwrijp opleveren van het perceel. Alle stappen in het hele proces worden door ASR Totaal gecoördineerd.

Of u een grote, kleine, eenvoudige of complexe sloopklus heeft waar ook in Nederland; "Voor al uw werkzaamheden bent u bij ASR Totaal aan het juiste adres".

Renovatie

Voldoet uw woning niet meer aan uw wensen of wordt de woning te klein? Maar wilt u liever niet verhuizen? Dan is verbouwen een goede keuze.

Verbouwingen zijn er in verschillende vormen en maten. Zo kan het bijvoorbeeld gaan om een complete aanbouw aan de woning, een nieuwe badkamer, het vervangen van houten kozijnen door kunststof kozijnen of het plaatsen van een dakkapel.

Ook kunt u door een bestaande ruimte anders te benutten de keuken, woonkamer of badkamer een compleet nieuwe uitstraling en sfeer geven. Met bijvoorbeeld het plaatsen van een dakraam, dakkapel of het plaatsen van een vaste trap naar zolder kunt u het woongenot van uw woning verhogen. Daarnaast neemt de waarde van uw woning toe dankzij een verbouwing.

Vanuit onze thuisbasis in Obdam werken wij al jaren aan verbouwingen van woningen in Noord Holland. Wij zijn een renovatiebedrijf / verbouwbedrijf / aannemer voor woningen en bedrijven in onder andere Amsterdam, Alkmaar, Hoorn, Heerhugowaard, Schagen, Haarlem, Heemskerk, Den Helder, Beverwijk, Purmerend en Zaandam.

Benieuwd wat ASR Totaal voor u kan betekenen op het gebied van het verbouwen en renoveren van uw huis? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Ervaren bouwbedrijf voor uw verbouwing

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in de omgeving van Noord Holland voor de realisatie van een verbouwing aan uw woning? Zoek niet verder, de vakmensen van ASR Totaal gaan graag voor u aan de slag.

ASR Totaal is gespecialiseerd in onder andere verbouwingen, het realiseren van een aanbouw, dakkapellen, dakopbouw, isoleren van woningen en het plaatsen van kunststof kozijnen.

Wij kunnen voor u het gehele verbouwingstraject van A tot Z regelen. Of het nu gaat om een grote of kleine verbouwing, wij helpen u graag. Wij kunnen u helpen met onder andere:

Wij zijn ons ervan bewust dat een verbouwing van de woning of het uitbreiden van de woning ingrijpend kan zijn voor u als klant. Door tijdens de werkzaamheden rekening te houden met de bewoners en omwonenden proberen wij de overlast tijdens de verbouwing zoveel mogelijk te beperken.

Wij houden van een strakke planning zodat u in no-time kunt genieten van uw nieuwe woonruimte. Dankzij onze strakke planning weet u van tevoren altijd wat u kunt verwachten en wanneer de woning klaar is.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. ASR Totaal heeft als aannemer in Obdam veel ervaring met verbouwingen en helpen u graag. Uw project wordt vanaf de start door ons begeleid en uitgevoerd tot en met de oplevering. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Met ASR totaal kiest u voor een no-nonsens aanpak.

Bedrijfspand verbouwen

Wilt u meer ruimte in uw bedrijfspand? Is uw aangekochte bedrijfspand niet helemaal naar wens? Wilt u een kantoor gedeelte aanbouwen aan uw loods? Of zijn de kozijnen of gevelbekleding van uw bedrijfspand aan vervanging toe?

Ook voor zakelijke verbouwingen bent u aan het juiste adres bij ASR Totaal. Wij kunnen voor u het gehele verbouwingstraject van A tot Z regelen. Wij kunnen u helpen met zowel grote als kleine verbouw projecten. Hierbij kunt u denken aan onder andere:

ASR Totaal heeft als bouwbedrijf in Obdam veel ervaring met het verbouwen van bedrijfspanden en helpen u graag.

0
jaar ervaring
0
sterren
Op Google
0
Actieve regio's

Bekijk onze eerdere opdrachten

Renovatie

Voor een particuliere klant renoveerden wij de badkamer.
Meer bekijken

Renovatie

Voor een vaste opdrachtgever renoveerden wij het kantoorgedeelte.
Meer bekijken

Sloopwerk

Voor een vaste opdrachtgever voerden wij de asbestsanering en totaalsloop uit.
Meer bekijken

Asbestverwijdering

Voor 2 particuliere opdrachtgevers saneerden wij de asbesthoudende golfplaten.
Meer bekijken

Asbest, sloop & renovatie

Voor een particulier opdrachtgever verbouwden wij de door hun aangekochte woning.
Meer bekijken

Renovatie

Voor een gerenommeerde Amsterdamse architect waar wij vaker renovatiewerk voor uitvoeren verbouwden wij de begane grond van deze woning in IJsselstein.
Meer bekijken

Over ASR Totaal

ASR totaal is een bedrijf dat zich breed in de markt zet om haar klanten te ontzorgen. Dat doen wij met vele jaren aan kennis die wij hebben opgedaan in de bouwsector en tevens door te luisteren naar onze klanten. Wat is uw vraag/probleem en hoe kunnen wij daar voor u de juiste oplossing voor bieden.

Ons werkproces

Offerteformulier invullen

Onderaan deze pagina vind u het offerteformulier. Vul deze in je krijgt van ons een vrijblijvende offerte.

Offerte akkoord?

Is de offerte helemaal naar wens? Of moet er nog iets aangepast worden?

Kennismaking en bezoek locatie

Eén van onze collega's komt bij u op bezoek, niet alleen om de locatie te bekijken, maar ook om met u kennis te maken en de wensen te bespreken

Start werkzaamheden ASR Totaal

Alles geregeld? Dan kunnen wij aan de slag! Ons doel als team is u als klant te ont-zorgen.

Ons doel is om u te ontzorgen

Vul het offerteformulier in en ontvang een vrijblijvend voorstel