Over ASR Totaal

0
jaar ervaring
0
sterren
Op Google
0
Actieve regio's

ASR Totaal is een bedrijf dat zich breed in de markt zet om haar klanten te ontzorgen

ASR Totaal gevestigd in Obdam / Noord Holland staat altijd voor u klaar. Wij zijn al 10 jaar gespecialiseerd in het verwijderen van asbest, slopen en renoveren. Het ondernemende dynamische vermogen waar wij bekend om staan zit bij onze medewerkers in het bloed.

De klant staat centraal en daar werken we met zijn allen hard voor. Of het nu gaat om de deskundig toezichthouder asbestverwijdering, een sloper, een renovatie van een woning, verbouwen of de timmerman. Ons doel als team is u als klant te ontzorgen.

ASR totaal is een bedrijf dat zich breed in de markt zet om haar klanten te ontzorgen. Dat doen wij met vele jaren aan kennis die wij hebben opgedaan in de bouwsector en tevens door te luisteren naar onze klanten. Wat is uw vraag/probleem en hoe kunnen wij daar voor u de juiste oplossing voor bieden. ASR totaal kent verschillende disciplines in de bouwsector en zal vanaf het eerste contact tot en met de oplevering uw project begeleiden, uitvoeren en dus u ontzorgen.

Wij streven naar helderheid, snelheid en willen met al onze relaties een band opbouwen en behouden. Of het een groot of klein project betreft, wij kunnen u altijd van dienst zijn.

Beoordelingen van klanten ASR Totaal

Simpelweg zeer tevreden!
Vriendelijke aannemer en personeel, vakkundig en oplossings gericht.
Komt afspraak netjes na zonder gedoe en denk met de klant mee voor de beste aanpak.

Rick

ASR Totaal heeft bij ons uitstekend werk verricht. We zijn zeer tevreden over het gehele traject van advies, offerte, asbestsanering en sloop van huis en garage. et werk zelf is vlot en professioneel uitgevoerd. 

Peter

Heb door ASR 35 m2 hoog risico asbest plafondplaten laten verwijderen uit mijn garage. Van te voren is goed uitgelegd hoe er te werk gegaan zou worden en ook tijdens de werkzaamheden werd ik steeds goed geïnformeerd.

Erik

Goede communicatie over wat er ging gebeuren, en een heel duidelijke offerte gekregen. Personeel gedroeg zich professioneel en correct. Werk is netjes en volgens planning uitgevoerd.

Dick

Via internet zijn wij terecht gekomen bij ASR totaal. vanaf het eerste contact verliep alles zeer prettig. goede communicatie, nette prijs en doen wat men toezegt.

Rene

Prima snelle service. Duidelijke communicatie en afspraken. ASR Totaal kan het hele traject aan: inspectie, sanering en eindinspectie. Neemt alle administratieve rompslomp uit handen.

Ed

Heeft u onze projecten al bekeken?

Renovatie

Voor een particuliere klant renoveerden wij de badkamer.
Meer bekijken

Renovatie

Voor een vaste opdrachtgever renoveerden wij het kantoorgedeelte.
Meer bekijken

Sloopwerk

Voor een vaste opdrachtgever voerden wij de asbestsanering en totaalsloop uit.
Meer bekijken

Asbestverwijdering

Voor 2 particuliere opdrachtgevers saneerden wij de asbesthoudende golfplaten.
Meer bekijken

Asbest, sloop & renovatie

Voor een particulier opdrachtgever verbouwden wij de door hun aangekochte woning.
Meer bekijken

Renovatie

Voor een gerenommeerde Amsterdamse architect waar wij vaker renovatiewerk voor uitvoeren verbouwden wij de begane grond van deze woning in IJsselstein.
Meer bekijken

Ons werkproces

Offerteformulier invullen

Onderaan deze pagina vind u het offerteformulier. Vul deze in je krijgt van ons een vrijblijvende offerte.

Offerte akkoord?

Is de offerte helemaal naar wens? Of moet er nog iets aangepast worden?

Kennismaking en bezoek locatie

Eén van onze collega's komt bij u op bezoek, niet alleen om de locatie te bekijken, maar ook om met u kennis te maken en de wensen te bespreken

Start werkzaamheden ASR Totaal

Alles geregeld? Dan kunnen wij aan de slag! Ons doel als team is u als klant te ont-zorgen.

Ons doel is om u te ontzorgen

Vul het offerteformulier in en ontvang een vrijblijvend voorstel