[mk_page_section bg_image=”https://www.asrtotaal.nl/cms/wp-content/uploads/2013/06/DSC07338-2.jpg” bg_position=”center top” bg_stretch=”true” min_height=”150″ padding_top=”90″ padding_bottom=”30″ el_class=”titelbalk” sidebar=”sidebar-1″][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][mk_fancy_title tag_name=”h1″ size=”22″ font_weight=”900″ txt_transform=”uppercase” font_family=”none” responsive_align=”left” el_class=”pagina-titel”]Woning renovatie[/mk_fancy_title][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section bg_position=”center top” bg_stretch=”true” min_height=”20″ padding_top=”0″ padding_bottom=”0″ el_class=”titelbalk” sidebar=”sidebar-1″][vc_column][/vc_column][/mk_page_section][vc_row css=”.vc_custom_1597662192806{margin-top: 50px !important;margin-bottom: 40px !important;}”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1614696358065{margin-bottom: 0px !important;}”]Wilt u uw woning laten renoveren? Dan bent u bij ASR Totaal aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het verbouwen van woningen en het renoveren van woningen. Of het nu gaat om het vervangen van een verouderde badkamer, het vervangen van een dak na de vondst van asbest of het compleet renoveren van een woning, wij hebben de kennis en mankracht om uw renovatie succesvol af te ronden.

Vanuit onze thuisbasis in Obdam werken wij met veel plezier aan renovaties van woningen in Noord Holland. Wij renoveren in onder andere Amsterdam, Alkmaar, Hoorn, Haarlem en Zaandam. Benieuwd wat ASR Totaal voor u kan betekenen op het gebied van het renoveren van uw huis? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.[/vc_column_text][mk_fancy_title color=”#000000″ size=”22″ font_weight=”900″ txt_transform=”uppercase” margin_bottom=”0″ font_family=”none” responsive_align=”left” el_class=”pagina-titel”]Woning renoveren[/mk_fancy_title][vc_column_text css=”.vc_custom_1614696403928{margin-bottom: 0px !important;}”]Het renoveren of opknappen van een woning is simpelweg het verbeteren van de huidige staat van het pand. Het renoveren van een woning kan op verschillende manieren. Zo kunnen er bijvoorbeeld nieuwe muren geplaatst worden. Kan er een serre aangebouwd worden. Kan de isolatie vervangen worden of kan er een nieuwe badkamer of keuken geplaatst worden.

Een woning wordt vaak gerenoveerd als het pand verouderd is, dingen stuk gaan of de woning wel een opknapbeurt kan gebruiken. Nadat de renovatie is afgerond heeft de woning een frisse en vernieuwde look en kan deze weer tientallen jaren mee. Bij een renovatie passen we het gebouw zo aan dat deze weer voldoet aan de eisen van deze tijd op het gebied van brandveiligheid, duurzaamheid en bouwkundige staat. Hierbij maken we gebruik van zowel oude als nieuwe materialen en technieken.[/vc_column_text][mk_fancy_title color=”#000000″ size=”22″ font_weight=”900″ txt_transform=”uppercase” margin_bottom=”0″ font_family=”none” responsive_align=”left” el_class=”pagina-titel”]Vakkundige renovatie van een woning[/mk_fancy_title][vc_column_text css=”.vc_custom_1615191249939{margin-bottom: 0px !important;}”]Renovatie van een badkamerWoning renovaties zijn er in alle soorten en maten. Soms kan een woning met een paar aanpassingen weer toekomst bestendig gemaakt worden. Maar in sommige gevallen is er een grotere renovatie nodig en wordt het pand grotendeels gestript. Vooral bij panden die gebouwd zijn in de jaren 70 of eerder worden vaak grotere renovaties uitgevoerd. Bij een grote renovatie worden er veel onderdelen van de woning worden aangepakt. Dit komt vooral doordat deze woningen niet goed geïsoleerd zijn, het dak verouderd is, er asbest in de woning zit of het leidingwerk voor de kranen en de centrale verwarming vaak wel een opknapbeurt kunnen gebruiken.

Heeft u een verouderde woning gekocht en wilt u deze laten voldoen aan de eisen van nu? ASR Totaal kan uw oude woning compleet strippen en de woning geheel renoveren. Na een grondige renovatie voldoet de woning weer aan de huidige eisen. Hierdoor kunt u de komende jaren weer veel woonplezier in uw nieuwe woning beleven.

Is de gevel van uw woning verouderd met gescheurde voegen of defecte bakstenen? Lekt het dak of zijn de dakpannen aan vervanging toe? Ook voor een complete gevelrenovatie of een dakrenovatie bent u bij ASR Totaal aan het juiste adres. Bij een gevel- of dakrenovatie is het bovendien mogelijk om gelijk het dak opnieuw te isoleren en/of de ramen te voorzien van isolatieglas. Hierdoor wordt het comfort en de duurzaamheid van uw woning verhoogd.[/vc_column_text][mk_fancy_title tag_name=”h3″ color=”#000000″ size=”22″ font_weight=”900″ txt_transform=”uppercase” margin_bottom=”0″ font_family=”none” responsive_align=”left” el_class=”pagina-titel”]Bedrijfspand renoveren[/mk_fancy_title][vc_column_text css=”.vc_custom_1614696719519{margin-bottom: 0px !important;}”]Heeft u een bedrijfspand gekocht en kan deze wel een opknapbeurt gebruiken? Voldoet de isolatie van uw bedrijfspand niet meer of heeft u asbest dakplaten? Of is uw huidige bedrijfspand verouderd en zit u eraan te denken om de gevelbekleding te vernieuwen? Op het gebied van renovaties van bedrijfspanden kan ASR Totaal wat voor u betekenen.

In een kort tijdsbestek kunnen wij bijvoorbeeld het uiterlijk van uw bedrijfspand een complete metamorfose geven of kunnen wij de isolatie verbeteren zodat deze voldoet aan de huidige eisen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van het renoveren van bedrijfspanden? Neem dan contact met ons op.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][mk_page_section padding_top=”15″ padding_bottom=”0″ margin_bottom=”50″ sidebar=”sidebar-1″][vc_column][vc_row_inner css=”.vc_custom_1597648524186{padding-top: 15px !important;padding-right: 15px !important;padding-bottom: 15px !important;padding-left: 15px !important;background-color: #000000 !important;}”][vc_column_inner][mk_fancy_title tag_name=”h3″ color=”#2482bf” size=”22″ font_weight=”900″ margin_bottom=”0″ font_family=”none” align=”center” el_class=”call-home”]HEEFT U VRAGEN OVER EEN RENOVATIE? BEL ONS
OP  0226 – 42 74 26 OF  KLIK HIER  VOOR EEN BEL ME TERUG AFSPRAAK![/mk_fancy_title][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/mk_page_section]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud