[mk_page_section bg_image=”https://www.asrtotaal.nl/cms/wp-content/uploads/2013/06/DSC07338-2.jpg” bg_position=”center top” bg_stretch=”true” min_height=”150″ padding_top=”90″ padding_bottom=”30″ el_class=”titelbalk” sidebar=”sidebar-1″][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][mk_fancy_title tag_name=”h1″ size=”22″ font_weight=”900″ txt_transform=”uppercase” font_family=”none” responsive_align=”left” el_class=”pagina-titel”]Verbouwen[/mk_fancy_title][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section bg_position=”center top” bg_stretch=”true” min_height=”20″ padding_top=”0″ padding_bottom=”0″ el_class=”titelbalk” sidebar=”sidebar-1″][vc_column][/vc_column][/mk_page_section][vc_row css=”.vc_custom_1597662192806{margin-top: 50px !important;margin-bottom: 40px !important;}”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1615191368481{margin-bottom: 0px !important;}”]Dakkapel plaatsen - verbouwen van een woningVoldoet uw woning niet meer aan uw wensen of wordt de woning te klein? Maar wilt u liever niet verhuizen? Dan is verbouwen een goede keuze. Verbouwingen zijn er in verschillende vormen en maten. Zo kan het bijvoorbeeld gaan om een complete aanbouw aan de woning, een nieuwe badkamer, het vervangen van houten kozijnen door kunststof kozijnen of het plaatsen van een dakkapel.

Ook kunt u door een bestaande ruimte anders te benutten de keuken, woonkamer of badkamer een compleet nieuwe uitstraling en sfeer geven. Met bijvoorbeeld het plaatsen van een dakraam, dakkapel of het plaatsen van een vaste trap nar zolder kunt u het woongenot van uw woning verhogen. Daarnaast neemt de waarde van uw woning toe dankzij een verbouwing.[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1614766510125{margin-bottom: 0px !important;}”]Vanuit onze thuisbasis in Obdam werken wij al jaren aan verbouwingen van woningen in Noord Holland. Wij verbouwen woningen in onder andere Amsterdam, Alkmaar, Hoorn, Haarlem en Zaandam. Benieuwd wat ASR Totaal voor u kan betekenen op het gebied van het verbouwen en renoveren van uw huis? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.[/vc_column_text][mk_fancy_title color=”#000000″ size=”22″ font_weight=”900″ txt_transform=”uppercase” margin_bottom=”0″ font_family=”none” responsive_align=”left” el_class=”pagina-titel”]Ervaren bouwbedrijf voor uw verbouwing[/mk_fancy_title][vc_column_text css=”.vc_custom_1615191413260{margin-bottom: 0px !important;}”]Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in de omgeving van Alkmaar en Hoorn voor de realisatie van ene verbouwing aan uw woning? Zoek niet verder, de vakmensen van ASR Totaal gaat graag voor u aan de slag. ASR Totaal is gespecialiseerd in onder andere verbouwingen, het realiseren van een aanbouw, dakkapellen, dakopbouw, isoleren van woningen en het plaatsen van kunststof kozijnen.

Wij kunnen voor u het gehele verbouwingstraject van A tot Z regelen. Of het nu gaat om een grote of kleine verbouwing, wij helpen u graag. Wij kunnen u helpen met onder andere:

Woning verbouwenWij zijn ons ervan bewust dat een verbouwing van de woning of het uitbreiden van de woning ingrijpend kan zijn voor u als klant. Door tijdens de werkzaamheden rekening te houden met de bewoners en omwonenden proberen wij de overlast tijdens de verbouwing zoveel mogelijk te beperken. Wij houden van een strakke planning zodat u in no-time kunt genieten van uw nieuwe woonruimte. Dankzij onze strakke planning weet u van tevoren altijd wat u kunt verwachten en wanneer de woning klaar is.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. ASR Totaal heeft als aannemer in Obdam veel ervaring met verbouwingen en helpen u graag. Uw project wordt vanaf de start door ons begeleid en uitgevoerd tot en met de oplevering. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Met ASR totaal kiest u voor een no-nonsens aanpak.[/vc_column_text][mk_fancy_title color=”#000000″ size=”22″ font_weight=”900″ txt_transform=”uppercase” margin_bottom=”0″ font_family=”none” responsive_align=”left” el_class=”pagina-titel”]Bedrijfspand verbouwen[/mk_fancy_title][vc_column_text css=”.vc_custom_1615191301994{margin-bottom: 0px !important;}”]Wilt u meer ruimte in uw bedrijfspand? Is uw aangekochte bedrijfspand niet helemaal naar wens? Wilt u een kantoor gedeelte aanbouwen aan uw loods? Of zijn de kozijnen of gevelbekleding van uw bedrijfspand aan vervanging toe? Ook voor zakelijke verbouwingen bent u aan het juiste adres bij ASR Totaal.

Wij kunnen voor u het gehele verbouwingstraject van A tot Z regelen. Wij kunnen u helpen met zowel grote als kleine verbouw projecten. Hierbij kunt u denken aan onder andere:

ASR Totaal heeft als bouwbedrijf in Obdam veel ervaring met het verbouwen van bedrijfspanden en helpen u graag.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][mk_page_section padding_top=”15″ padding_bottom=”0″ margin_bottom=”50″ sidebar=”sidebar-1″][vc_column][vc_row_inner css=”.vc_custom_1597648524186{padding-top: 15px !important;padding-right: 15px !important;padding-bottom: 15px !important;padding-left: 15px !important;background-color: #000000 !important;}”][vc_column_inner][mk_fancy_title tag_name=”h3″ color=”#2482bf” size=”22″ font_weight=”900″ margin_bottom=”0″ font_family=”none” align=”center” el_class=”call-home”]HEEFT U VRAGEN OVER EEN VERBOUWING? BEL ONS
OP  0226 – 42 74 26 OF  KLIK HIER  VOOR EEN BEL ME TERUG AFSPRAAK![/mk_fancy_title][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/mk_page_section]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud