[mk_page_section bg_image=”https://www.asrtotaal.nl/cms/wp-content/uploads/2013/06/DSC07338-2.jpg” bg_position=”center top” bg_stretch=”true” min_height=”150″ padding_top=”90″ padding_bottom=”30″ el_class=”titelbalk” sidebar=”sidebar-1″][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][mk_fancy_title tag_name=”h1″ size=”22″ font_weight=”900″ txt_transform=”uppercase” font_family=”none” responsive_align=”left” el_class=”pagina-titel”]Wie zijn wij[/mk_fancy_title][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section bg_position=”center top” bg_stretch=”true” min_height=”20″ padding_top=”0″ padding_bottom=”0″ el_class=”titelbalk” sidebar=”sidebar-1″][vc_column][/vc_column][/mk_page_section][vc_row css=”.vc_custom_1597662192806{margin-top: 50px !important;margin-bottom: 40px !important;}”][vc_column][vc_column_text]ASR totaal is een bedrijf dat zich breed in de markt zet om haar klanten te ont-zorgen.

Dat doen wij met vele jaren aan kennis die wij hebben opgedaan in de bouwsector en tevens door te luisteren naar onze klanten. Wat is uw vraag/probleem en hoe kunnen wij daar voor u de juiste oplossing voor bieden.

ASR totaal kent verschillende disciplines in de bouwsector en zal vanaf het eerste contact tot en met de oplevering uw project begeleiden, uitvoeren en dus u ont-zorgen.

Wij streven naar helderheid, snelheid en willen met al onze relaties een band opbouwen en behouden. Of het een groot of klein project betreft wij kunnen u altijd van dienst zijn.

Bij calamiteiten zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud